Var funktionär!

Här och i flikarna ovan hittar du information för funktionärer på Jamboree17.

 

Anmäl dig nu!

Sista anmälningsdag för funktionärer som är med 4-14 augusti är den 31 mars. Se till att anmäla dig nu!

Välkommen som funktionär på Jamboree17!

Var med och skapa Jamboree17! Funktionärsupplevelsen är intensiv och väldigt kul. Som funktionär är du med lite före och lite efter jamboreen och är med och bygger samt river staden, den hållbara medelstora staden, vi ska bo i under en veckas tid. Som funktionär får du skapa Jamboree17 och göra det precis så bra som Sveriges bästa sommarläger ska vara. Till Jamboree17 kan du även komma som korttidsfunktionär, det innebär att du är funktionär under minst två dygn.

Sommaren 2017 samlas hela scoutrörelsen och många som ännu inte är scouter på Jamboree17. Förutom den fantastiska känslan av att vara på storläger kommer det varje dag vara ett utmanade program, det kommer lagas mat, vi har jättestora lägerbål, vi träffar nya kompisar och vi upplever nya äventyr. Tillsammans möts vi, för att gemensamt skapa Sveriges bästa sommarläger – när vi ses så många ger det grund för att många bra idéer får utvecklas och genomföras. Anmäl dig nu!

När: 2-14 augusti 2017 för funktionärer
Var: Jamboree17 kommer vara på Rinkabyfältet utanför Kristianstad i Skåne.
Kostnad: 1 595 kronor.
Funktionär:
Som funktionär är du med och skapar Jamboree17. Du är på plats i Rinkaby från 2 till 14 augusti. Pris: 1 595 kronor.
Funktionär i för- och efterläger:
Som funktionär i för- och efterläger är du med och bygger och river själva lägerplatsen. Genom att arbeta i för- och efterläger får du rabatt på din funktionärs- eller deltagaravgift – 100 kronor per dag i förläger, 150 per dag i efterläger, maxbelopp 1 595 kronor.
Barn till funktionär, 0-10 år
Som funktionär kan du ta med ditt barn. För barn under 10 år betalar ni 995 kronor. Blöjfria barn erbjuds barnomsorg, Lägis.
Barn till funktionär, 10-18 år
Äldre barn till funktionärer, mellan 10 och 18 år gamla, deltar i en funktionärspatrull. De får tillsammans med en vuxen ledare uppleva jamboreens programaktiviteter för deras åldersgrupp, eller utföra enklare funktionärsuppdrag. Pris: 1 595 kronor. (OBS! Gäller endast barn till funktionärer på Jamboree17).

Betalning: Betalning sker 30 dagar efter anmälningsstopp – förfallodatum cirka1 maj. Funktionärer faktureras individuellt av Scouterna.
Ålder: Funktionär är man om man är 18 år eller äldre och inte följer med som ledare i scoutkåren/gruppen.