Var funktionär!

Här och i flikarna ovan hittar du information för funktionärer på Jamboree17.

 

Anmäl dig nu!

Upplevelsen för dig som funktionär är oslagbart roligt och fylld med massa äventyr och du får många nya kompisar – det lovar vi! Anmäl dig nu – anmälan är öppen hela våren.

Välkommen som funktionär på Jamboree17!

Var med och skapa Jamboree17! Funktionärsupplevelsen är intensiv och väldigt kul. Som funktionär är du med lite före och lite efter jamboreen och är med och bygger samt river staden, den hållbara medelstora staden, vi ska bo i under en veckas tid. Som funktionär får du skapa Jamboree17 och göra det precis så bra som Sveriges bästa sommarläger ska vara. Till Jamboree17 kan du även komma som korttidsfunktionär, det innebär att du är funktionär under minst två dygn.

Vad är Jamboree17?

Sommaren 2017 samlas hela scoutrörelsen och många som ännu inte är scouter på Jamboree17. Förutom den fantastiska känslan av att vara på storläger kommer det varje dag vara ett utmanade program, det kommer lagas mat, vi har jättestora lägerbål, vi träffar nya kompisar och vi upplever nya äventyr. Tillsammans möts vi, för att gemensamt skapa Sveriges bästa sommarläger – när vi ses så många ger det grund för att många bra idéer får utvecklas och genomföras. Anmäl dig nu!

Deltagarformer

Det finns flera sätt för dig som funktionär att delta på jamboreen. B

 

När

2-14 augusti.

Var

På Rinkabyfältet utanför Kristianstad i Skåne.

Kostnad

1 595 kronor.

Funktionär i för- och efterläger 

Som funktionär i för- och efterläger är du med och bygger och river själva lägerplatsen. Genom att arbeta i för- och efterläger får du rabatt på din funktionärs- eller deltagaravgift – 100 kronor per dag i förläger, 150 per dag i efterläger, maxbelopp 1 595 kronor.

Barn till funktionär, 0-10 år

Som funktionär kan du ta med ditt barn. För barn under 10 år betalar ni 995 kronor. Blöjfria barn erbjuds barnomsorg, Lägis.

Barn till funktionär, 10-18 år

Äldre barn till funktionärer, mellan 10 och 18 år gamla, deltar i en funktionärspatrull. De får tillsammans med en vuxen ledare uppleva jamboreens programaktiviteter för deras åldersgrupp, eller utföra enklare funktionärsuppdrag. Pris: 1 595 kronor. (OBS! Gäller endast barn till funktionärer på Jamboree17).

Betalning

Funktionärer faktureras individuellt av Scouterna. Fakturan går ut i början av den kalendermånad efter att man anmält sig. Har du anmält dig den 20e kommer du faktureras i början av månaden därefter.

Ålder

Funktionär är man om man är 18 år eller äldre och inte följer med som ledare i scoutkåren/gruppen.