Engagera dig redan nu!

Vi är fler än 300 personer som är engagerade i planeringsorganisationen,
men vi vill vara ännu fler. Här hittar du lediga ideella uppdrag i planeringsorganisationen för Jamboree17!

Elektriker till Platsplanering

Vill du vara med som elektriker och planera Jamboree17? Läs mer här och ansök!

Ansvariga till rover/vuxencafé

Vill du ansvara för sommarens roligaste café? Nu söker vi dig som vill hjälpa till att planera och driva rover- och vuxencaféet på Jamboree17. Är du social och en duktig ledare? Gillar du att planera och strukturera? Kan du motivera din patrull? Häng med oss i sommar! Läs mer här och ansök!

 

Program Rover och vuxna, avdelningsmedlem Familjescouting

Vill du vara med och göra familjescouting en del av Jamboree17? Läs mer här och ansök!

 

Program Rover och vuxna, avdelningsmedlem Små utmaningar

Som avdelningsmedlem på små utmaningar kommer du vara med och planera program aktiviteter som håller på max en halv dag, för Rover och vuxna. Läs mer här och ansök!

 

Kommunikationsansvarig till funktionen Program Äventyrare

Som kommunikationsansvarig i äventyrarfunktionen ansvarar du för att resten av jamboreeorganisationen vet vad som beslutas och planeras av dina kollegor i funktionen. Du är behjälplig i funktionens internkommunikation och ansvarar tillsammans med ett nätverk av kommunikatörer för informationsflödet i hela planeringsorganisationen.Läs mer här och ansök!

 

 

 

 

 

 

Program Rover och vuxna, avdelningsmedlem Föreläsningar/workshops

Som avdelnings medlem föreläsning/workshop får du i uppdrag att organisera intressanta och spännande föreläsningar/workshops samt ordna utbildningar, för Rover och vuxna.  Läs mer här och ansök!

 

Program Rover och vuxna, avdelningsmedlem Arrivo (Roverprogrammet)

Är du någorlunda insatt i Roverprogramet?  Som avdelnings medlem Arrivo har du i uppdrag att hjälpa roverscouter att påbörja sin roverfärd, det kan vara något som att hitta en mentor (mentor träff) eller organisera utbildningar som hjälper roverscouten på sin färd. Veckan avslutas med en Arrivocermoni. Läs mer här och ansök!

 

Hittar du inte det just du skulle vilja göra?

Beskriv det du vill göra, skicka in en mindre CV och ett personligt brev så vi får veta mer om dig. Vårt mål är att hitta rätt plats för allas engagemang så vänta inte! Hör av dig med en ansökan!