Vuxna deltagare

Vi vill att alla som åker på jamboreen ska komma hem och ha ett fulladdat engagemangsbatteri!

Hitta något som passar dig!

Alla kommer kunna delta på Jamboree17 och känna hur engagemangsbatteriet har laddats och att en har lärt sig många nya saker! Ledare som följer med är med och gör allt vardagligt i byn, men får även utmana sig själva och lära sig något nytt.

På Jamboree17 får du fortsätta lära dig nytt, dela med dig av dina kunskaper och det kommer vara en plats för motivation att fortsätta utvecklas som ledare i Scouterna.

Gå en ledarskapsutbildning!

Bland annat kommer Scouternas Ledarskapsö byggas upp. Ledarskapsön är Scouternas utbildningssystem där vi möts för att lära oss mer och utmana oss själva. Ta chansen och gå en scoutledarutbildning och ge dig själv tid och utrymme att utvecklas och lära dig nya saker.

På Scouternas Jamboree17 kommer du som ledare eller ung vuxen få möjligheten att se och prova på vilka utvecklingsmöjligheter det finns för dig genom Scouternas utbildningar. Vi kommer fylla dagarna med kompletta utbildningar, workshops, spännande kurspass, föreläsningar med mycket mera. Vi kommer även att ha en utställning där du kan få svar på frågor om Scouternas utbildningar, prata med en utbildare eller bara hänga en stund och lära känna oss!