Jamboreebutiken

Välkommen till jamboreebutiken!

På Jamboree17 kommer vi ha en butik som säljer kläder och prylar i en kollektion särskild framtagen för jamboreen och även det ordinarie utbudet på scoutshop.se. Ta tillfället att vara först med den snygga nya jamboreefleecen eller linnet med karta över Rinkabyfältet, där vi ska vara. Här kommer du se mer ur butikens utbud – håll utkik!

Förbeställ varor med era bykompisar!

Glada nyheter! Vi har suttit i nya möten med våra leverantörer, och lyckats skjuta upp deadlinen för förbeställningar. Den nya deadlinen är fredagen den 9 juni.

Detta gör att ni hinner planera lite mer tillsammans med de ni delar by med. Glöm inte att även samverka med utländska grupper ni eventuellt ska dela by med. De har också möjlighet att förbeställa produkter, men eftersom katalogen och prislistan endast gått ut på svenska, kan de behöva lite hjälp. Produkterna ni beställer kommer ni sedan hämta ut vid lagret på Jamboreebutiken när ni anländer till fältet.

Jamboreebutiken kommer erbjuda alla deltagande scoutkårer och grupper möjligheten att förbeställa visst materiel som ni sedan får levererat direkt på jamboreen! Detta för att förenkla ert för- och efterarbete med jamboreen och genom att göra stora gemensamma inköp och transporter sparar vi på miljön. Eftersom vi levererar det direkt till Rinkabyfältet så sparar ni både pengar, plats och energi!

Katalogen med produkter är nu sammanställd, och finns längst ner i det här mailet. Det medföljer både en lista med namn och priser, samt en katalog med bilder på produkterna.Utöver det som finns i katalogen, finns det även ett utbud med gasoltuber och tillbehör. Vi kommer kunna erbjuda samtliga tuber som finns på svenska marknaden, samt tillbehör till dessa. Tuberna kostar 50:- i hyra, plus 450:- i pant som återfås när tuben lämnas in i slutet av lägret.

Beställningen gör ni via anmälningssystemet, där ni enkelt fyller i vad ni vill ha. Betalningen sker sedan via fakturering.

Är det något som inte finns med i vårt utbud men som ni skulle vilja ha, så får ni gärna höra av er så ska vi se vad vi kan göra! Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Zandra Wennberg.

Vi hoppas att ni tycker detta är en lika bra idé som vi gör, och att vi tillsammans på det här sättet kan göra er jamboreeupplevelse ännu bättre och smidigare.

Tryck här för att gå till katalogen

Tryck här för att gå till prislistan

Information om gas

Gasolflaskor och tillbehör finns inne i systemet för möjlighet att förbeställa. Vill ni veta mer om enskild produkt, gå gärna in på www.gasolprodukter.se och läs mer. Priserna som gäller vid förbeställning av gasoltillbehör är nedsatta 10% från ordinarie pris. Denna rabatt kommer inte gälla om ni istället köper tillbehören på plats.

Vi erbjuder en gasolflaska som heter P11 light som innehåller 11 kg gas, samt en P5 light som innehåller 5 kg gas. Finns det önskemål om någon annan flaska är det bara att höra av sig till oss, så ska vi försöka lösa det. Har man någon annan flaska i kåren redan, kommer det finnas möjlighet att byta ut även denna på fältet. Tänk på att det finns en övre gräns på två st P11-flaskor per by, pga säkerheten. Har man flera kök kan man istället för fler flaskor, köpa till en förgreningskoppling.

Vid beställning betalas 50:- i hyra för tuben, samt 18:-/kg för den gasol som finns i flaskan från början. Om tuben inte lämnas tillbaka i slutet av lägret kommer en avgift på 450:- tas ut i efterhand.

Vid ytterligare frågor är ni välkomna att kontakta Zandra Wennberg eller jamboree17@scouterna.se.