Information om gas

Gasolflaskor och tillbehör finns inne i systemet för möjlighet att förbeställa. Vill ni veta mer om enskild produkt, gå gärna in på www.gasolprodukter.se och läs mer. Priserna som gäller vid förbeställning av gasoltillbehör är nedsatta 10% från ordinarie pris. Denna rabatt kommer inte gälla om ni istället köper tillbehören på plats.

Vi erbjuder en gasolflaska som heter P11 light som innehåller 11 kg gas, samt en P5 light som innehåller 5 kg gas. Finns det önskemål om någon annan flaska är det bara att höra av sig till oss, så ska vi försöka lösa det. Har man någon annan flaska i kåren redan, kommer det finnas möjlighet att byta ut även denna på fältet. Tänk på att det finns en övre gräns på två st P11-flaskor per by, pga säkerheten. Har man flera kök kan man istället för fler flaskor, köpa till en förgreningskoppling.

Det kommer finnas ett visst antal gasoltuber att hyra om man inte har förbeställt dem.

Vid ytterligare frågor är ni välkomna att kontakta Zandra Wennberg eller jamboree17@scouterna.se.

Scoutkårer/grupper som vill handla med faktura

För de grupper som önskar göra större inköp kommer det finnas möjlighet att handla mot faktura. För att detta ska kunna vara möjligt måste bifogade blankett vara ifylld och undertecknad.

Blankett för rekvisition

Tänk på att vi har nya mynt från den 1 juli 2017! I våra butiker kommer det inte gå att betala med de utgångna mynten, läs mer här.

Sparbanken Skåne kommer att närvara på Jamboree 17 med en servicepunkt, där deltagare och besökare kan få hjälp och svar på frågor kring kort och Swish i huvudsak.

Se mer från jamboreebutiken

Vill du se mer vilket utbud jamboreebutiken har? Klicka vidare här!