Jamboreebrev 1

JAMBOREEBREV 1

VARMT VÄLKOMMEN TILL JAMBOREE17 – ÄVENTYR OCH KOMPISAR PÅ RIKTIGT!

Vad kul att du vill vara med som funktionär och göra Jamboree17 tillsammans med oss! Funktionärsupplevelsen är intensiv och väldigt kul. Som funktionär är du med lite före och lite efter jamboreen och hjälper till att bygga och riva staden vi ska bo i under en veckas tid. Som funktionär får du vara med och skapa Sveriges bästa sommarläger!

På Jamboree17 kommer mycket hända samtidigt och vi kommer ständigt behöva bemanning runt om i vår stad. Du kan bland annat få köra programpass i Äventyrarhubben, servera mat i funktionärsmatsalen eller ingå i en städpatrull. Vad du får göra kommer grunda sig i att du har önskat och rankat vad du helst vill göra i din anmälan. Du kommer meddelas i god tid innan jamboreen vilket arbetsområde du ska jobba med.

Den ordinarie funktionärsperioden sträcker sig från kvällen den 2 augusti till tidig eftermiddag den 14 augusti, men du kan även delta en kortare period och betalar då en dygnsavgift, 295 kr per dygn. Vill du delta som funktionär en kortare period måste du vara på plats minst två dagar.

AVGIFTEN FÖR FUNKTIONÄR

Funktionär (2 till 14 augusti): 1 595 kronor.
Funktionär i för- och efterläger:
Som funktionär i för- och efterläger är du med lite längre och bygger och river själva lägerplatsen. Genom att arbeta i för- och efterläger får du rabatt på din funktionärs- eller deltagaravgift – 100 kronor per dag i förläger, 150 per dag i efterläger, maximalt 1 595 kronor rabatt. Läs mer här!

MEDFÖLJANDE BARN

Som funktionär kan du ta med ditt barn. För barn under 10 år betalar ni 995 kronor (spädbarn kostnadsfritt, men ska registreras). Blöjfria barn erbjuds barnomsorg, Lägis. Äldre barn till funktionärer, mellan 10 och 18 år gamla, kan delta i en funktionärspatrull. De får under ledning av en scoutledare hjälpa till att utföra enklare funktionärsuppdrag. Pris: 1 595 kronor. (OBS! Gäller endast barn till funktionärer på Jamboree17).

BETALNING

Betalning sker 30 dagar efter anmälningsstopp – förfallodatum cirka 1 maj. Funktionärer faktureras individuellt av Scouterna. Som en del av funktionärsteamet på Jamboree17 krävs att du visar upp giltigt Trygga Möten-intyg och belastningsregister från Polisen. Det gör du senast när du anländer till Rinkabyfältet.

JAMBOREE17-PRYLAR

Få lägerstämning redan nu! Här hittar du flera Jamboree17-artiklar. Drick din choklad ur en snygg mugg, kyl ner dig med en fläkt eller varför inte liva upp diskningen med en disktrasa med Jamboree17-tryck?

HANDLA PÅ JAMBOREEN

Både kontanter och betalkort kommer fungera som betalningsmedel under lägret. Av säkerhetsskäl föredras kortbetalningar.

Under våren kommer personer från jamboreeplaneringen att närvara på olika evenemang runt om i Sverige. Håll utkik efter oss och kom gärna med frågor.