Deltagare (14-17 år)

Som deltagare ingår du i en avdelning med 36 scouter och 4 ledare. Du och din avdelning reser, bor och deltar i programmet tillsammans. Under era veckor på resande fot kommer du hitta nya vänner för livet, både inom avdelningen och från alla världens hörn. Din avdelning kommer att trä as några gånger i Sverige innan avresan till Nordamerika för att ni ska lära känna varandra. Du som fyller år mellan 22 juli 2001 och 21 juli 2005 kan ansöka om att åka som deltagare på världsscoutjamboreen.

Hur funkar det?

Är du mellan 14 och 18 år har du möjlighet att vara med som deltagare på världsscoutjamboreen. Den möjligheten har du bara en gång, så ta chansen till en fantastisk upplevelse. Om du är äldre än 18 år kan du åka som IST eller avdelningsledare. Oavsett hur du önskar delta, så börjar äventyret med att du ansöker om att åka med. Pris och andra detaljer hittar du på vår webbplats i samband med att ansökningsperioden öppnar i februari 2018.

 

När?

Äventyret i Nordamerika äger rum mitten av juli till början av augusti 2019, exakta datum beror på hur du kommer att delta på världsscoutjamboreen.