Avdelningsledare (18+ år)

För att kunna ge våra deltagare en oförglömlig upplevelse i Nordamerika behöver kontingenten hitta de bästa ledarna till våra avdelningar. En avdelning består av 36 scouter och 4 ledare. Att åka på världsscoutjamboreen som ledare är en spännande utmaning som kommer utveckla både dig, dina ledarkamrater och dina deltagare. Tillsammans med kontingentledningen ansvarar ni för er avdelnings jamboreeupplevelse, från förträ ar och föräldrakontakter i Sverige, genom hela jamboreen och hem igen när resan är slut.

Hur funkar det?

Är du mellan 14 och 18 år har du möjlighet att vara med som deltagare på världsscoutjamboreen. Den möjligheten har du bara en gång, så ta chansen till en fantastisk upplevelse. Om du är äldre än 18 år kan du åka som IST eller avdelningsledare. Oavsett hur du önskar delta, så börjar äventyret med att du ansöker om att åka med. Pris och andra detaljer hittar du på vår webbplats i samband med att ansökningsperioden öppnar i februari 2018.

 

När?

Äventyret i Nordamerika äger rum mitten av juli till början av augusti 2019, exakta datum beror på hur du kommer att delta på världsscoutjamboreen.

Mer inspiration

Se filmen med Nils Lagnemo som berättar varför han vill åka som avdelningsledare till världsscoutjamboreen: