Anmäl dig som funktionär!

Gör en insats och var med och skapa Jamboree17! Funktionärsupplevelsen är intensiv och väldigt kul. Du får utforska din kreativitet, lära dig mer om ledarskap samtidigt som du får något värdefullt att skriva på CV:t. Anmäler du dig som funktionär innan den 1 juni är du med och tävlar om bland annat värdecheckar på Scouternas arrangemang, utbildningar, shoppen och en överraskningslåda. 

Se alla villkor med mera här.

Såhär kan du delta:

  • Som funktionär hela perioden 2-14 augusti
  • Som korttidsfunktionär under minst två dygn (285 kronor per dygn)
  • I för- och efterläger, även om du ska vara deltagare under jamboreen. Läs mer här.

Anmäl dig så fort du kan! Tilldelningen av funktionärsuppdrag sker löpande – ju tidigare du anmäler dig desto större är chansen att vi kan tillgodose dina önskemål kring vad du vill göra.

Såhär gör du

Om du är medlem i en direktansluten scoutkår måste du logga in med ditt Scoutnet-konto. Är du inte medlem i en direktansluten scoutkår trycker du på knappen ”Funktionär” och registrerar dina uppgifter. Om du inte har tillgång till dina inloggningsuppgifter, läs här eller kontakta medlemsregistreraren i din scoutkår.

För att anmäla dig som funktionär, väljer du ”individuell anmälan”. Om du tar med barn till lägret som inte deltar i programaktiviteter, anmäler du dem med formuläret ”anmälan av medföljande barn till funktionär”.

Problem med anmälan

Om du har problem med anmälan, läs först här. Om lösningen på ditt problem inte finns där, kontakta oss på jamboree17@scouterna.se eller telefon 08-568 432 00!

Det vanligaste problemet är felmeddelandet ”personnumret finns redan”. Det beror oftast på att du är medlem i en direktansluten scoutkår och inte har loggat in. Kontakta medlemsregistreraren i din scoutkår om du inte har dina inloggningsuppgifter.