Anmälan två har öppnat!

Glöm inte att anmäla dig! Missa inte att vara en del av 20 000 barn, unga och vuxna som tillsammans har riktigt kul, upplever äventyr och träffar nya kompisar på Jamboree17. Vi lovar ett äventyr där scouting är som allra bäst.

Nu har anmälan två öppnat och kommer vara öppen fram till den sista mars.

Klicka för att komma till scoutkår- och gruppanmälan
Klicka för att komma till funktionärsanmälan

 

Avgifter om man anmäler sig efter 8 februari:

  • Deltagare och vuxna som är med hela veckan, 5-12 augusti, betalar 3 595 kronor.
  • Deltagare och vuxna som är med halva veckan, 9-12 augusti, betalar 2 495 kronor.
  • Deltagare som är med en dag betalar 395 kronor.
  • Dagsbesökare betalar 50 kronor per parkerad bild.
  • Medföljande barn kostar 995 kronor och för de barn som är blöjfria och under 10 år ingår lägis. Notera att medföjande barn (ej spädbarn) under 10 år som deltar i det ordinarie dagsprogrammet betalar full deltagaravgift. Spädbarn betalar ingen avgift, men behöver vara registrerad av säkerhetsskäl.